Ingredients:
- 1 tassa de cuscús
- 1 ceba tendra petita
- 1 tomàquet
- Mig cogombre
- Julivert
- un grapat de panses semse llavors
- Menta
- Llimona
- comí en pols, sal, pebre negre
- Oli d'Oliva verge extra
Elaboració:
En un cassó escalfem aigua amb una mica de sal i 3 cullerades d'oli.
Quan comenci a bullir, retirem del foc i hi tirem la tassa de cuscús i el deixem hidratar, tapant amb un drap de cotó. Remenar-ho tot bé i deixar refredar.
Pelem el cogombre i el piquem petitet. Fem el mateix amb la ceba i el tomàquet (sense pell ni llavors).
Ho posem tot en un bol. Hi afegim unes fulles de menta i de julivert tot ben picat, les panses , el suc de mitja llimona i un bon raig d'oli d'oliva.
Incorporem el cuscús hidratat i ho remenem tot molt bé.
Afegim una culleradeta de comí en pols, una mica de pebre negre i un raig d'oli d'oliva (provem si està bé de sal, si no n'hi afegirem).
Tornem a barrejar bé i ja ho podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada