Ingredients:
- 16 llagostins (4 x persona)
- Panko (pa ratllat gruixut /japonès)
- 1 mango
- Oli d'oliva, sal, pebre negre, vinagre
- 1 ou
Elaboració:
Traiem els budells dels llagostins, els pelem i retirem els caps (es poden reservar al congelador per fer algun brou). Els enfilem en un escuradents o broqueta petita.
Per fer el "dip": Pelem el mango i el tallem a trossos. El posem en el got de la batedora de braç, juntament amb una culleradeta de vinagre blanc, 3 d'oli d'oliva verge i un polsim de pebre i de sal. Ho triturem que quedi ben fi.
Arrebossem els llagostins, amb ou batut i el panko, i ho fregim en una paella amb oli d'oliva. Posem sobre paper de cuina per eliminar excés d'oli.
En un gotet, un bol o un plat, posem un parell de cullerades del dip de mango i uns quants llagostins a sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada