Ingredients:
- 1 calamar gran (500/600 gr) de la costa
- 1 oi
- 200 ml. de sifó o aigua amb gas
- 1 sobre de llevat Royal
- Sal.
- Oli d'oliva suau o de girasol
- Farina
Elaboració:
Netegem bé el calamar, separem les aletes i les potes i les guardem per fer alguna altra recepta.
El rentem i eixuguem bé.
El tallem, en anelles.
En un bol, batem l'ou amb una mica de sal . Incorporem el sifò i batem bé.
Hi anem incorporant farina fins a aconseguir una pasta no molt líquida ni molt espessa, hi afegim el llevat i ho barregem molt bé.
Posar l'oli en un cassó i escalfar-lo.
Arrebossem les anelles del calamar primer en farina i després amb la mescla que hem fet, i les anem fregint per tandes fins que quedin daurades.
*recepta de l'Anna Margalef - Revista Cuina nº270
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada