dimarts, 26 de desembre del 2023

ESPÀRRECS BLANCS FARCITS


Ingredients:

  • 1 llauna gran d'espàrrecs en conserva guixuts
               (ho podem fer amb puntes d'espàrrecs)




Elaboració:

Escaldar unes fulles de porro, en aigua i sal, o bé un minut al microones. Reservar.

Tallar els espàrrecs pel mig sense acabar de partir (com si fos un llibret)  i omplir amb el farcit.

Lligar amb tires fines  del porro, fent un nus.

Deixar refredar a la nevera almenys 2 o 3 hores abans de servir.



Algunes propostes de farcits (tallar tots els ingredients molt petits):



  • Salmó fumat, confitats (cogombres, bitxos...), maionesa, anet i pebre negre.
  • Salmó fumat, formatge philadelphia, julivert.
  • Llagostins cuits, olives, ou dur, maionesa, pebre negre
  • Pernil ibèric.
  • Ensaladilla (amb les verdures ratllades)


..........infinitat de farcits. Un aperitiu molt vistós i boníssim.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada