Ingredients:
- 1 llauna gran d'espàrrecs en conserva guixuts
Elaboració:
Escaldar unes fulles de porro, en aigua i sal, o bé un minut al microones. Reservar.
Tallar els espàrrecs pel mig sense acabar de partir (com si fos un llibret) i omplir amb el farcit.
Lligar amb tires fines del porro, fent un nus.
Deixar refredar a la nevera almenys 2 o 3 hores abans de servir.
Algunes propostes de farcits (tallar tots els ingredients molt petits):
- Salmó fumat, confitats (cogombres, bitxos...), maionesa, anet i pebre negre.
- Salmó fumat, formatge philadelphia, julivert.
- Llagostins cuits, olives, ou dur, maionesa, pebre negre
- Pernil ibèric.
- Ensaladilla (amb les verdures ratllades)
..........infinitat de farcits. Un aperitiu molt vistós i boníssim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada