Ingredients:
- 250 gr. formatge de crema(tipus philadelphia)
- 200 gr. de formatge Mascarpone
- 200 ml. de nata per muntar
- 200 ml. de llet
- 3 ous
- 50 gr. de maizena
- 150 gr. de sucre
- 1 paquet de galetes maria
- Mantega
- La pell ratllada d'una llimona
- Confitura, melmelada o fruites per adornar (millor fruits vermells)
Elaboració:
Agafar un motlle rodó, millor dels que es desmunten. El podem folrar amb paper de forn per facilitar el desemmotllatge.
Triturar 3/4 parts del paquet de galetes amb la picadora. Posar en un bol i anar afegint mantega (que haurem escalfat amb el micro perquè s'integri més ràpidament) fins a fer una pasta. La quantitat de mantega dependrà del tipus de galetes que utilitzeu, si són més o menys mantegoses (jo com que ho he fet amb galetes sense gluten, la quantitat de mantega és superior).
Cobrir el fons del motlle, prement la galeta i posar al forn uns 5 minuts. Treure i refredar, si voleu ho podeu posar a la nevera o al congelador per solidificar la base.
En un bol, posar tots els ingredients:
El formatge philadelphia, el mascarpone, la llet, la nata, el sucre, la ratlladura de la llimona i la maizena.
Batre amb una batedora de varetes fins que quedi una massa fina. Afegir els ous un a un i continuar batent.
Abocar en un motlle d'uns 24 cms.
Posar al forn amb escalfor a dalt i a baix.
Posar al forn amb escalfor a dalt i a baix.
Tot dependrà del tipus de forn que tingueu, aconsello anar vigilant cada 20 minuts, triga més o menys 60 minuts, però el millor és quan comença a estar cuit, punxar amb un escuradents i quan surt net és que ja està cuit.
Treure del forn i deixar refredar.
Treure del forn i deixar refredar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada