Ingredients:
- 1 placa de pasta fullada rectangular
- 1 ou
- 2 frànkfurts
- Sobrassada
- Tonyina de llauna
- Formatge de cabra
- Olives farcides
- Llavors de sèsam
Elaboració:
Treure la pasta fullada de l'embolcall i tallar 4 tires d'uns 8 cms. d'ample.
Tallar els frànkfurts al llarg i posar-los distribuir-los en una de les tires. Enbolcallar i segellar pintant amb una mica d'ou, fent com un caneló llarg.
Fer el mateix amb la sobrassada, repartint per la meitat de la tira de pasta fullada, enrotllar i tancar.
Repetim l'operació amb la tonyina i amb el formatge tallar a trossets.
Tallem les tires a trossos d'uns 5 cms, no cal que les acabem de tallar fins a baix, només les marquem. En els de tonyina hi posem una rodella d'oliva a sobre, els de formatge un trosset petit.
Ho pintem tot amb un pinzell amb ou batut, i hi tirem unes quantes llavors de sèsam per sobre.
Posem al forn, preescalfat a 190º, durant aproximadament uns 20 minuts (controlant que quedin torradets, però que no s'ens cremin). Ja podem treure del forn i deixar refredar. Acabem de tallar-les fins a baix amb un ganivet de serreta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada