Ingredients:
- 4 llesques de pa de barra
- 1 kiwi
- 2 tomàquets madurs
- 1 trosset de ceba
- 4 anxoves en oli
- Mascarpone
- Vermut
- Sal, oli, sucre
Elaboració:
Torrar les llesques de pa i reservar.
Trinxar la ceba ben petita i ratllar els tomàquets (sense pell ni llavors). Es pot fer servir també tomàquet natural ratllat de pot.
Agafem una paella amb una mica d'oli i sofregim la ceba. Quan ja estigui feta, hi tirem un raig de vermut i el deixem reduir.
Afegim el tomàquet i a foc baix deixem que vagi espesseint, també hi tirem una mica de sal i 1/2 culleradeta de sucre.
Quan estigui ben espès, retirar del foc i deixar refredar.
Pelem el kiwi i tallem rodelles de mig centímetre.
Muntem les torrades: hi posem una cullerada del tomàquet reduït, a sobre una llesca de kiwi i un filet d'anxova. Per últim, hi posem uns botonets de mascarpone (amb la mànega o amb una culleradeta).
Un aperitiu boníssim, amb contrastos de sabors i textures.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada