diumenge, 16 de maig del 2021

ESPÀRRECS VERDS AMB VINAGRETA DE MEL I MOSTASSA

 

Ingredients:


  • 1 manat d'espàrrecs verds
  • Oli
  • Vinagre de vi blanc
  • Mostassa de dijon
  • Mel
  • Sal
  • Uns quants pinyons


Elaboració:

Netejar bé els espàrrecs, tallant la part dura i els rentem.
Els bullim en aigua amb una mica de sal, que quedin cuits però amb consistència. Escorre i reservar.

Preparem la vinagreta amb: 3 cullerades d'oli d'oliva verge, 2 cullerades de vinagre, 1 culleradeta de mostassa i una altra culleradeta de mel  i un pessic de sal.
Barrejar bé, que ens quedi emulsionat.

En una paella sense oli ni res, torrar una mica els pinyons i deixar refredar.

En una safata posem els espàrrecs, hi repartim la vinagreta i hi escampem els pinyons per sobre. També hi podem posar uns tomàquets xerri confitats, o tomàquets en oli.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada