Ingredients:
-500 ml. llet sencera
-4 ous
-100 gr. sucre
-80 gr. coco ratllat
-1 llimona
Elaboració:
Remullar amb la 1/2 de la llet, el coco ratllat, aproximadament 20 minuts.
Batre els ous i incorporar el sucre, barrejant bé.
A part en un cassó escalfar la resta de la llet amb la pell de la llimona i quan estigui calenta incorporar al bol dels ous i el sucre. Afegir la llet amb el coco i batre molt bé que ens quedi la mescla ben homogènia.
Posar sucre cremat (fet a casa millor que el que venen fet, però els 2 van bé) al fons de les flameres (per aquestes quantitats surten uns 6 o7 flams depenent de lo grans que siguin).
Abocar-hi la mescla i posar al forn al bany maria a uns 180 º fins que punxant amb un escuradents surti net (aprox. 1 h i mitja).
Treure del forn i deixar refredar, i ja els tenim a punt.
Entrades populars
dilluns, 20 d’abril del 2020
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada