diumenge, 20 de febrer de 2022

COCA DE LLARDONS

 

Ingredients: 


  • 1 placa de pasta de full
  • 100/150 gr. de llardons
  • 1 grapat de pinyons
  • Sucre
  • 1 ou




Elaboració:

Escalfar el forn a 180º

Triturem els llardons en una picadora (que ens quedi a trossets petits).

Treure la  placa de la pasta de full de l'embolcall i estendre amb el corró, fent-la més gran. 
Estendre per sobre els llardons esmicolats i tornar a passar el corró perquè ens quedin integrats. 
Doblegar la placa i tornar a passar el corró, donant-li la forma que vulguem (jo ho he fet amb la massa de buitoni sense gluten que és rodona i li he donat forma ovalada).

Amb una forquilla donar forma als voltants i de pas en segellarà la pasta de full.
Pintar per sobre amb ou batut i repartir els pinyons per sobre. Escampar-hi sucre.

Posar a sobre una placa de forn, durant  uns 20/25 minuts (tot depèn del forn, millor anem controlant que quedi torradeta i no se'ns cremi).

Deixar refredar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada