Ingredients:
- 1 conill petit
- Oli
(per l'adob: )
- 6 grans d'all
- 1 caiena
- 50 ml. de vi blanc
- 50 ml. de oli d'oliva
- 50 ml. de vinagre de poma
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- 1 fulla de llor
- 1 branca de romaní i una de farigola
- Sal
Elaboració:
Netegem i rentem el conill tallat a trossos. L'assequem i salem.
El posem dintre una bossa de plàstic.
Preparem l'adob:
En un morter aixafem els grans d'all pelats, i hi afegim la resta d'ingredients, barrejant bé (1 caiena tallada, el pebre vermell dolç, la farigola, el romaní, el llor, l'oli, el vinagre , el vi blanc i una mica de sal.
Ho afegim a la bossa amb el conill, fent una mica de massatge que ens quedi ben impregnat i tanquem é la bossa.
Deixem a la nevera unes 8 hores.
Traiem el conill i el saltegem en una paella amb un raig d'oli.
El retirem i el posem a l'olla de cocció lenta. Escampem l'adob per sobre.
El deixem 3 h en temperatura "ALTA".
Ho podem acompanyar amb unes patates daus fregides, o arrós bullit.
Aquesta recepta l'he fet amb una slow cooker (olla de cocció lenta) amb capacitat de 5 litres de la marca crock pot . Es pot fer en els fogons en una cassola, amb el procediment tradicional i a foc molt baix o bé al forn molt baix també, i els temps poden canviar, de manera que haurem d'anar vigilant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada