Ingredients :
- 8 sardines
- 2 tomàquets vermells ferms (tipus pera...)
- Pa ratllat
- Julivert, romaní, farigola, cibulet, sal en escates
- Oli d'oliva verge extra, sal
- Olivada negra
Elaboració:
Fer filets amb les sardines escatades , traient l'espina (ho podeu demanar a la peixateria.
Escalfar el forn a 180º/200º i coure-hi els tomàquets amb un rajolí d'oli durant uns 20 minuts.
Treure'ls i quan estiguin freds els pelem i tallem a daus petits.
Els posem en un bol, i hi afegim una mica de romaní i julivert fresc, un polsim de farigola, sal i 3 cullerades de pa ratllat. Ho barregem bé i si cal hi afegim una mica més de pa ratllat, que ens quedi una pasta amb una mica de consistència.
En una paella amb un raig d'oli, fem els filets de sardines a la planxa lleugerament salades.
Posem un llom de sardina amb una cullerada del farcit a sobre i ho tapem amb l'altra filet. Així amb tots.
Agafem el plat on servirem i escampem una mica d'olivada negra al fons, col·loquem les sardines farcides a sobre i hi escampem unes escates de sal, cibulet picat i un rajolí d'oli. Servim calent o tebi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada