ingredients:
-150 gr. Salmó fumat
-200 gr. suprema de salmó
(de les congelades, sense pell ni espina)
-Unes quantes fulles d'enciam (del llarg)
-1 o 2 tomàquets d'amanir
-1 alvocat
-1 ceba tendra petita
-sal, oli , anet (eneldo), pebre negre, suc de 1/2 llimona, all, julivert
-Pa de motlle sense crosta
-Maionesa
-1 ou dur
elaboració:
Preparem el farcit:
Pelar i treure les llavors del tomàquet. Tallar a daus i escorre.
Tallar a daus l'alvocat.
Tallar a daus petits la ceba tendra.
Tallar l'enciam ben net, en juliana.
Coure el salmó, deixar refredar i esmicolar.
Piquem un gra d'all i una mica de julivert ................................................
En un bol, barregem el salmó, el tomàquet, una tassa d'enciam, l'alvocat, la ceba tendra, l'all i el julivert, i l'amanim amb sal, el suc de llimona, pebre negre i anet.
Agafem un motlle (el que tingueu, jo ho he fet amb un de plum cake) i el folrem amb paper film de plàstic, que en sobri força per tots els costats perquè haurem de tapar el pastís també per sobre. Ara es tracta de folrar el motlle amb salmó fumat, ha de quedar tot ben cobert, tallant si és necessari.
Cobrir el fons del motlle amb pa de motlle, que quedi tot ben cobert.
A sobre, abocar la meitat del farcit i prémer bé amb una cullera, que quedi compactat.
Tapem amb una altra capa de pa i untar-lo amb maionesa. Ara posar només una fina capa d'enciam en juliana.
Una altra capa de pa , tornar a untar amb maionesa i posar la resta del farcit. Compactar prement amb una cullera i posar l'última capa de pa.
Ara tanquem amb el paper film que havíem deixat sobrant, i prémer be amb la mà. Posar a la nevera com a mínim 3 o 4 hores amb un pes a sobre (jo hi he posat un bric i un pot de conserva)
Desemmotllar en una safata retirant el paper film, i decorar amb ou dur ratllat (o olives, pebrot, etc)
Entrades populars
dimarts, 19 de setembre del 2017
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada