Ingredients:
- 700 gr. de cirerols (tomàquets cherry)
- 200 ml. d'Oli d'oliva verge
- 3 grans d'all
- 1 branqueta de romaní
- 1 branqueta de farigola
- 1 branqueta d'alfàbrega
- 1 cullerada de postres d'orenga sec
- 1 cullerada de postres de pebre negre en gra
- 1 cullerada de postres de sal
- 1 cullerada de postres de sucre
Elaboració;
Rentar els tomàquets i disposar-los en una cassola (que no quedin amuntegats), afegir totes les herbes, el pebre, la sal ,el sucre, els alls pelats i tallats en 2 o 3 trossos i l'oli (els tomàquets quedaran gairebé coberts).
Posar la cassola tapada al foc a mitja temperatura i quan estigui calent, baixar al mínim. Coure 1 hora aproximadament, vigilant la temperatura (uns 70º). Una estona abans d'apagar el foc, destapar.
Quan estigui fred, omplir pots (esterilitzats) i cobrir amb l'oli (si en falta, n'afegiu, però jo he omplert 2 pots i han quedat coberts amb l'oli de coure'ls). Guardar a la nevera, aguanten unes setmanes. Quan s'hagin acabat, aprofiteu l'oli per amanides, verdures.....
Si els voleu guardar més temps, omplir els pots (prèviament esterilitzats) amb els cirerols acabats de treure del foc, , tapar bé i posar els pots de cap per avall perquè ens facin el buit fins que estiguin freds. Així es conserven temps en el rebost, en un lloc fresc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada