diumenge, 17 d’octubre de 2021

AMANIDA DE TARDOR AMB VINAGRETA DE GERDS

 

Ingredients:


  • 6 figues de coll de dama
  • Brots tendres d'enciam
  • Un platet de camagrocs
  • 1/2 magrana
  • 2 llesques de pernil ibèric
  • Per la vinagreta: Oli-vinagre-sal-pebre-6 gerds-mostassa



Elaboració:

Rentem bé els bolets i els coem en una paella amb una mica d'oli a foc mitjà. Quan ja els tinguem fets, els retirem del foc.

Agafem una safata i hi posem els brots d'enciam, el salem lleugerament ,  deixant un forat al mig.

Rentem les figues i les tallem a quarts, distribuint-les al voltant de l'enciam. 

Traiem els grans de la magrana i els repartim per sobre l'enciam. Fem el mateix amb el pernil tallat a bocinets, que quedi estètic.

Per últim posem al forat que hem fet al mig els camagrocs saltejats (tebis).

Fem una vinagreta amb un bon raig d'oli, sal, pebre, mitja culleradeta de mostassa, un raig (poc ) de vinagre i els gerds. Ho posem en un bot i ho sacsegem ben fort. Repartim per sobre l'amanida (abans ho provem que estigui bé i si cal ho rectifiquem).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada