Ingredients:
- 6 crestes (tipus buitoni) ("empanadillas")
- 1 filet de lluç sense espines
- 12 gambes
- 2 palets de cranc
- Sal, OOVE, pebre negre, nou moscada
- Llet
- Cibulet fresc i anet sec
- Formatge ratllat
Elaboració:
Escalfar el forn a 200º .
Agafem un motlle de fer magdalenes, ho pintem amb una mica d'oli i hi posem amb compte les crestes, per fer les cassoletes. Enfornar uns 8 minuts (o fins que ens quedin daurades).
Treure de motlle i deixar refredar.
Tallar a quadrats el lluç vigilant que no hi hagi espines. L'enfarinem lleugerament.
En una paella amb un rajolí d'oli, hi posem el lluç i li donem unes voltes, a continuació hi tirem les gambes (abans li traiem el ventre) tallades a trossets petits. En un parell de minuts, tot remenant, ja hi podem afegir els palets de cranc tallats petits i una mica de cibulet picat.
Hi tirem sal, una mica de pebre i una mica de nou moscada.
Ara afegim una mica de llet, anem removent fins que ens quedi espès.
Retirem del foc i omplim les cassoletes.
Cobrim amb formatge ratllat i un polsim d’anet i posar uns minuts al forn a gratinar, vigilant que no se'ns cremi.
Nyam, nyam...
ResponElimina