diumenge, 12 de desembre del 2021

COQUETES DE GULES

 

Ingredients:


  • 1 bossa de gules (aprox. 120 gr)
  • 2 ous
  • 3 grans d'all
  • 1 cullerada de farina
  • 3 cullerades de llet
  • OOVE, sal, pebre negre, julivert

Elaboració :

Pelem els alls i els tallem a làmines.
En una paella amb una mica d'oli, els enrossim una mica i a continuació hi saltegem una mica les gules.

En un bol, batre els ous amb sal i una mica de pebre, afegint una mica de julivert picat.

Dissolem la farina amb la llet i ho afegim als ous. Barregem tot molt bé, que no ens quedin grumolls.

Incorporem les gules i els alls i ho remenem.

En  una paella amb un dit d'oli, anem fregint cullerades de la mescla (més o menys grans depenent de la mida que vulgueu les coquetes).  Les girem i quan estiguin fetes les posem a escorre sobre paper de cuina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada