diumenge, 26 de juny del 2022

PIZZA (AMB BASE DE PASTA FULLADA)

 

Ingredients:


  • 1 placa de pasta de full rectangular
  • 1/2 albergínia
  • 1 Ceba mitjana
  • 1 llauna de tonyina (que sigui bona)
  • Salsa de tomàquet (casolana o de pot)
  • Olives farcides
  • Formatge mozzarella ratllat





Elaboració:

Escalfem el forn a 180º

Tallar l'albergínia pelada i la ceba a la brunesa.
En  una paella amb  una mica d'oli, ho ofeguem tot en foc baix amb una mica de sal, que ens quedi ben melós. Hi afegim la tonyina esmicolada, ho remenem bé i retirem del foc.


Tallem pel mig la placa de pasta de full i l'estirem una mica amb el corró  sense que ens perdi la forma. Fer el mateix amb les 2 parts (si voleu en podeu fer una de gran, sense tallar-la pel mig),  
Punxar la part central perquè no pugi, deixant 1 cm. més o menys per tot l'entorn.
Escampem salsa de tomàquet respectant el cm. de tot el voltant, i a sobre la barreja de l'albergínia, ceba i tonyina.

A sobre de paper de cuina, premem una mica  les olives farcides perquè ens treguin aigua i les col·loquem a sobre del sofregit. Per últim, escampem el formatge.

Enfornem uns 15/20 minuts , vigilant que ens quedi torradeta, però que no se'ns cremi, anem controlant.

Es pot menjar calenta o freda.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada