diumenge, 30 d’octubre del 2022

ESPÀRRECS DE TUDELA ARREBOSSATS, FARCITS DE PERNIL IBÈRIC

 

Ingredients:


  • 1 pot d'espàrrecs blancs gruixuts, de qualitat
  • Pernil ibèric a llesques
  • 1 ou
  • farina
  • sal, oli d'oliva

Elaboració :

Escorrem els espàrrecs i els posem a sobre de paper de cuina que s'assequin bé.

Els hi fem un tall al llarg, sense acabar de partir-los, i posem a dins tires llargues i estretes de pernil ibèric.

Els enfarinem i a continuació els passem per ou batut amb un pessic de sal . Els fregim en oli. 

Reservem sobre paper de cuina per eliminar l'excés d'oli, i els podem servir amb una mica de julivert picat per sobre.

****************

una variant:

Fer el mateix amb farciment d'ANXOVES





2 comentaris:

  1. Anònim4/08/2023

    Carme, m'encanten les teves receptes! Avui he descobert el teu bloc. Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. gràcies ! el diumenge ho vaig fer igual però amb anxoves en comptes de pernil, també estava molt bo.

      Elimina