Ingredients:
- 2 llobarros tallats a filets
- 2 patates
- 1 ceba
- 2 tomàquets de penjar
- 1/2 got de vi blanc o brou de peix
- OOVE, sal, pebre negre
Elaboració:
Treure l'espina dels llobarros, els tallem a filets (ho podeu demanar a la peixateria).
Pelar les patates i tallar-les a rodelles.
La ceba tallar-la en juliana. Salar-ho .
En una paella amb una mica d'oli, fregir les patates i la ceba (a foc baix que es vagin coent i quan estiguin tovetes, pujar per enrossir una mica, sense acabar de fer del tot).
Agafar una safata que pugui anar al forn, posar les patates i la ceba, i a sobre els filets de llobarro amb la part de la pell a baix. Salpebrar. Remullar amb una mica de vi blanc o de brou de peix.
També els tomàquets de penjar tallats pel mig.
Posar al forn a 180 º uns 20 minuts (o fins que veiem que el peix ja està cuit).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada