diumenge, 20 de desembre del 2020

FILETS DE LLOBARRO AL FORN

 

Ingredients:


  • 2 llobarros tallats a filets
  • 2 patates
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets de penjar
  • 1/2 got de vi blanc o brou de peix
  • OOVE, sal, pebre negre




Elaboració:

Treure l'espina dels llobarros, els tallem a filets (ho podeu demanar a la peixateria).

Pelar les patates i tallar-les a rodelles.
La ceba tallar-la en juliana. Salar-ho .

En una paella amb una mica d'oli, fregir les patates i la ceba  (a foc baix que es vagin coent i quan estiguin tovetes, pujar per enrossir una mica, sense acabar de fer del tot).

Agafar una safata que pugui anar al forn, posar les patates i la ceba, i a sobre els filets de llobarro amb la part de la pell a baix. Salpebrar. Remullar amb una mica de vi blanc o de brou de peix.
També els tomàquets de penjar tallats pel mig. 

Posar al forn a 180 º uns 20 minuts (o fins que veiem que el peix ja està cuit).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada