dijous, 10 de juny del 2021

MELMELADA DE NESPRES

 

Ingredients:


  • Nespres 
  • Sucre
  • 1 Llimona
  • Canyella en pols



Elaboració:

Pelar les nespres i treure els pinyols. Tallar a trossos.

Pesar i afegir la meitat del pes en sucre. Jo he pesat 750 gr. de nespres i he posat 350 de sucre (una mica menys).

Posar en una olleta junt amb el suc de 1/2 llimona, un tros de la pell i una cullerada petita de canyella (si o us agrada la canyella, no en poseu).

Deixar a foc lent, remenant de tant en tant, durant més o menys 3/4 d'hora o 1 hora. . Treure el tros de llimona i passar la batedora (hi podeu deixar algun trosset). Tornar a bullir fins que ens agafi la textura de melmelada (5 o 10 minuts).

Paral·lelament, bullir els pots uns 25 minuts per esterilitzar-los .  Deixar assecar sobre un drap ben net.

Retirar del foc i omplir els pots. Girar-los cap per avall perquè ens facin el buit i no girar fins que estigui ben freda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada