INGREDIENTS:
- Paper d'arròs
- 1 ou
- Tomàquet fregit
- Tonyina
- Olives
- Formatge Mozzarella
- orenga
ELABORACIÓ
Escalfem el forn a 180º.
En una safata de forn posarem 1 full de paper sulfurat de forn.
Agafem 4 fulles de paper d'arròs, en posem una i la pintem amb un pinzell amb l'ou batut.
Fem el mateix amb les altres 3, que anem sobreposant l'una a sobre l'altra i que quedin ben pintades.
Posar al forn durant 8/10 minuts (vigilar que no quedi massa torrada).
Traiem la safata del forn i li posem a sobre salsa de tomàquet i a sobre tonyina, olives i formatge mozzarella ratllat i l'orenga.
Ho tornem a posar al forn durant uns 5 minuts (anem controlant)
Queda molt cruixent i saborosa, és sense gluten i lleugera.
La podem fer del que vulguem: verdures saltades, gambes, embotits, tomàquets en oli, etc... igual que qualsevol pizza.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada