Ingredients :
- 2 litres de "ALCOHOL POUR FRUITS" (TIPUS CAIMAN) 38•)
- 1’5 kg. de llimones (millor ecològiques)
- 600 gr. Sucre
- 700 ml. Aigua mineral
Elaboració :
Rentar molt be les llimones. Treiem la pell amb compte de no arrossegar la part blanca (és amargant).
Posar-les en un pot o garrafa i abocar-hi l’alcohol.
Tancar-ho hermèticament perquè no s’evapori l’alcohol. El deixem reposar en un lloc fresc i fosc durant 40 dies sacsejant de tant en tant.
Un cop passat aquest temps, afegir l’almívar (posar l’aigua en un pot i afegir el sucre quan bulli, remenar fins que es dissolgui el sucre i bullir uns 10 minuts).
Deixar refredar totalment i afegir al licor que prèviament haurem colat. Remenar i ja es pot embotellar.
Si es fa amb algun altre alcohol (vodka, orujo etc) tinguem en compte que les quantitats de sucre i aigua poden variar, tot depenent dels graus de l’alcohol base.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada