dissabte, 23 de setembre del 2023

TONYINA MARINADA , SALTADA

 

Ingredients:



  • 1 tall de Tonyina fresca
  • Tamari (salsa de soja)
  • Concentrat de poma (o mel)
  • Vinagre de módena
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal maldom
  • Sèsam
  • Pebre negre
  • Per acomanyar (escalivada, patates, amanida....)



Elaboració:



Tallar la tonyina a daus i tirar-hi la salsa de soja, un raig de vinagre de mòdena, 1 cullerada oli d'oliva, pebre negre i una cullerada de  concentrat de poma (o mel).
Barrejar bé i deixar marinar durant una mitja hora, tapat i a la nevera.

Un cop passat aquest temps, en una cassoleta amb quatre gotes d'oli, saltejar la tonyina, vigilant que no ens quedi seca.

Escampar per sobre una mica de sèsam i de sal maldom.

Acompanyar amb escalivada, verdures en tempura, amanida, etc.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada