divendres, 6 d’agost del 2021

GELAT DE XOCOLATA


Ingredients:


  • 250 ml. de nata per muntar
  • 250 ml. llet 
  • 100 gr. de sucre morè (o blanc)
  • 85 gr. de xocolata per fondre
  • 25 gr. de cacau en pols sense sucre
  • 2 rovells d'ou
  • 1 pessic de sal



Elaboració:


Batre bé els rovells d'ou amb el sucre.

En una olla  posar a foc baix la llet, la nata, el cacau en pols i un polsim de sal,  i remenar bé fins que el cacau estigui dissolt.

Tallar petit o ratllar la xocolata per fondre i les afegim amb la resta d'ingredients, anem remenant fins que tinguem la xocolata fosa.

Afegim els rovells amb el sucre sense parar de remenar molt bé. Quan comenci a bullir, ho retirem i deixem refredar.

A continuació ja ho podem posar a la geladora i un cop fet el gelat, reservar al congelador.

Servirem amb boletes de xocolata, ametlles laminades, nata, melmelada o tal qual.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada