diumenge, 16 de gener de 2022

FLORS DE CARXOFA AMB PERNIL IBÈRIC

 

Ingredients:


  • 4 carxofes ben fresques
  • Unes llesques de pernil ibèric
  • Oli d'Oliva Verge Extra
  • Sal
  • Escates de sal (maldom)




Elaboració:

Treure les fulles més dures de les carxofes, tallar la cua i escapçar les puntes. Deixar la part central més blanca (els cors)

Posar a bullir amb aigua amb una mica de sal.
Quan estiguin tendres, retirar i posar sobre paper absorbent perquè treguin l'aigua. Quan ja estiguin fredes, comencem a obrir-les, fulla a fulla fins que ens quedi com una flor.

En una planxa o paella amb una mica d'oli, les enrossirem una mica.

Emplatem: Posem les carxofes amb unes escates de sal per sobre i el pernil ibèric als costats. 

*queden super tendres i gustoses, també les podem fer servir com a acompanyament a carns o peixos.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada