diumenge, 12 de gener del 2025

PATATES FREGIDES AMB GULES, GAMBETES I OUS FERRATS

 

Ingredients:


  • 3 patates
  • 15 o 20 gambes (poden ser congelades)
  • 1 bossa de gules (100/150 gr.)
  • 2 ous
  • 1  caiena
  • sal
  • OOVE


Elaboració:


Pelar les patates i tallar-les en forma de bastó. Posar-les en remull mitja hora . Retirar i assecar-les bé.

En una paella amb oli abundant hi tirem les patates que es vagin coent a foc mitjà. Quan estiguin toves (les punxem amb un ganivet)  apugem el foc que s'enrosseixin.

Mentre en una paella a part, amb 4 gotes d'oli hi saltem les cues de les gambes pelades amb una cirereta de caiena  i les salem lleugerament. Afegim les gules i hi donem 4 voltes. Reservar.

També retirem les patates quan ja estiguin rosses, les salem una mica i les posem a sobre paper de cuina que ens absorbeixi l'excés d'oli.

En el mateix oli de fer les patates, fer 2 ous ferrats.

Muntem el plat: En una safata hi posem les patates, a sobre hi escampem les gules i les gambes i per últim els ous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada