Ingredients:
- 3 patates
- 15 o 20 gambes (poden ser congelades)
- 1 bossa de gules (100/150 gr.)
- 2 ous
- 1 caiena
- sal
- OOVE
Elaboració:
Pelar les patates i tallar-les en forma de bastó. Posar-les en remull mitja hora . Retirar i assecar-les bé.
En una paella amb oli abundant hi tirem les patates que es vagin coent a foc mitjà. Quan estiguin toves (les punxem amb un ganivet) apugem el foc que s'enrosseixin.
Mentre en una paella a part, amb 4 gotes d'oli hi saltem les cues de les gambes pelades amb una cirereta de caiena i les salem lleugerament. Afegim les gules i hi donem 4 voltes. Reservar.
També retirem les patates quan ja estiguin rosses, les salem una mica i les posem a sobre paper de cuina que ens absorbeixi l'excés d'oli.
En el mateix oli de fer les patates, fer 2 ous ferrats.
Muntem el plat: En una safata hi posem les patates, a sobre hi escampem les gules i les gambes i per últim els ous.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada