diumenge, 16 de febrer del 2025

BACALLÀ MARINAT EN OLI

 

Ingredients:


  • 250 gr. de bacallà (esqueixat)
  • Oli d'oliva verge
  • 2 caienes
  • 6 o 7 grans d'all
  • 1 grapat de pinyons
  • 1 branca de julivert




Elaboració:

En una paella hi posarem mig got d'oli d'oliva, junt amb les caienes i els alls pelats i laminats . Ho deixem coure una mica, vigilant que no se'ns cremi, que quedin tous els alls. 
Retirar i deixar refredar una mica.

En un recipient de vidre, hi posem el bacallà dessalat i hi tirem l'oli. Tapem i deixem a la nevera unes 12 hores.

En una paella sense oli i amb foc suau, torrem una mica els pinyons.

Posarem el bacallà en una safata, per sobre l'oli i els pinyons i una mica de julivert picat. 
Servim amb torradetes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada