Ingredients:
- 250 gr. de bacallà (esqueixat)
- Oli d'oliva verge
- 2 caienes
- 6 o 7 grans d'all
- 1 grapat de pinyons
- 1 branca de julivert
Elaboració:
En una paella hi posarem mig got d'oli d'oliva, junt amb les caienes i els alls pelats i laminats . Ho deixem coure una mica, vigilant que no se'ns cremi, que quedin tous els alls.
Retirar i deixar refredar una mica.
Retirar i deixar refredar una mica.
En un recipient de vidre, hi posem el bacallà dessalat i hi tirem l'oli. Tapem i deixem a la nevera unes 12 hores.
En una paella sense oli i amb foc suau, torrem una mica els pinyons.
Posarem el bacallà en una safata, per sobre l'oli i els pinyons i una mica de julivert picat.
Servim amb torradetes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada