dissabte, 30 de desembre del 2023

OLIVES FARCIDES DE GELATINA DE VERMUT


Ingredients:



  • 12 olives gordal sense pinyol
  • 50 ml. d'aigua
  • 90 ml. de vermut negre
  • 5 gr. gelatina en pols
  • 1 taronja (la ratlladura)



Elaboració:



Barregem  el vermut (ben fred) amb la gelatina en pols. 

Rentem bé la taronja i ratllem la pell de la meitat  (sense la part blanca) .

En un cassó, posem l'aigua i la ratlladura de la taronja fins que bulli. Retirar i esperar uns minuts, que infusioni. Colar.

Barrejar l'aigua amb el vermut, barrejant bé que quedi tot integrat.
Deixem refredar una mica. Agafem les olives i les anem farcint amb la gelatina (requereix paciència). 

Les podem col·locar en un envàs d'ous de guatlla que haurem rentat bé, queda molt original.  Deixarem a la nevera unes hores abans de servir.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada