Ingredients:
- 2 pomes vermelles (tipus granny smith o similar)
- Sucre
- Canyella en Pols
- 1 làmina de pasta de full
- Sucre de llustre
- 1 ou
Elaboració:
Rentem bé les pomes i fem rodelles d'aproximadament 1 cm.
Ho fem de la zona central de la poma, de manera que surten unes 3 llesques de cada poma. La resta la podem utilitzar per macedònies, amanides....
Fem un forat al centre de les rodelles (on hi ha les llavors) amb un tap (d'ampolla d'aigua o qualsevol).
Posem la poma en aigua amb el suc de mitja llimona.
Barregem el sucre amb la canyella, al gust.
Arrebossar les llesques de la poma amb aquesta barreja.
Obrir el paquet de pasta de full. Tallem la làmina a tires d'aproximadament 1 cm.
Anem agafant la poma i anem embolcallant passant pel forat, anar cavalcant perquè ens quedi ben coberta,
Les anem col.locant en una safata de forn sobre paper vegetal. Les pintem amb ou batut i posem al forn preescalfat a 200 º, uns 15 minuts (depenent del forn, ens han de quedar torradetes).
Les traiem del forn, i deixem refredar en una reixeta. Emplatar i empolsar amb sucre de llustre.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada