Ingredients:
- 4 patates (tipus kenebec)
- 400 gr. pastanagues
- 150/200 gr. de pèsols
- 3 ous
- 1 pot de bona tonyina (o bonítol)
- 15 olives farcides
per adornar :
- Anxoves en oli, gambetes, seitons en vinagre, escalivada ,,,, a gust
-Maionesa (si la fem a casa: 1 ou, un rajolí de vinagre, sal i OOVE)
La podem posar de pot, una que sigui ben bona, que també n'hi ha.
Elaboració:
Bullir les patates amb pell i deixar refredar.
Pelar les pastanagues i bullir-les senceres, quan les traiem les posem en un bol amb aigua freda i una mica de gel, perquè no perdin el color.
Bullir els pèsols i reservar.
Bullir els ous uns 12 minuts i refredar en aigua freda.
Amb un ratllador amb forats grans, ratllar les patates, les pastanagues i els ous (reservar-ne un per adornar a sobre l'ensaladilla).
Barrejar molt bé i incorporar les olives tallades a rodelles, els pèsols, la tonyina o bonítol esmicolat i la maionesa, fins que ens quedi tot ben integrat. Provar i rectificar de sal.
Emplatar (en un motlle, en un cèrcol.....)
Adornar amb el que ens agradi : anxoves i alguna oliva sencera, seitons en vinagre i ou picat, escalivada, gambetes cuites ......
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada