Quan vàrem estar confinats, en Nandu va penjar unes fantàstiques receptes al youtube, i n'he fet alguna. He fet l'ensaladilla russa , ell explicava que era el primer plat que va fer de petit al restaurant dels seus pares.
Fantàstica !! La vaig fer més o menys com ell i va tenir molt d'èxit, molt bona. Mai l'havia fet amb les verdures ratllades.
Ingredients:
-4 patates (tipus kenebec)
-400 gr. pastanagues
-150/200 gr. de pèsols
-3 ous
-1 pot de bona tonyina (o bonítol)
-15 olives farcides
-Anxoves en oli
-Maionesa (si la fem a casa: 1 ou, un rajolí de vinagre, sal i OOVE)
La podem posar de pot, una que sigui ben bona, que també n'hi ha.
Elaboració:
Bullir les patates amb pell i deixar refredar.
Pelar les pastanagues i bullir-les senceres, quan les traiem les posem en un bol amb aigua freda i una mica de gel, perquè no perdin el color.
Bullir els pèsols i reservar.
Bullir els ous uns 12 minuts i refredar en aigua freda.
Amb un ratllador amb forats grans, ratllar les patates, les pastanagues i els ous (reservar-ne un per adornar a sobre l'ensaladilla).
Barrejar molt bé i incorporar les olives tallades a rodelles, els pèsols, la tonyina o bonítol esmicolat i la maionesa, fins que ens quedi tot ben integrat. Provar i rectificar de sal.
Posar en un motlle, un bol o algun recipient que ens quedi maco, i bolcar a un plat.
Adornar amb anxoves i alguna oliva sencera.
Per adornar, es pot posar també pebrot escalivat , jo no en vaig posar perquè a casa en tenim a una amb al.lèrgia al pebrot. També podem fer unes ratlles de maionesa amb la mànega pastissera .
Entrades populars
-
Ingredients: 3 carxofes del Prat 3 Calamars 1 ceba gran 1 raig de vi ranci Oli d'oliva, sal, pebre negre en gra, julivert, sal maldom ...
-
Ingredients (per a 4 persones): -1 rap d'aprox. 750 gr -200 gr. pèsols -4 gambes, 4 escamarlans, 1/4 kg. musclos -tomàquet madu...
-
Ingredients: -8 talls de rap -2 llobregants -1 kg. de patates -2 tomàquets madurs -4 grans d'all -1 ceba -1 nyora -1/4 l. vi...
-
Ingredients -Rovellons (sencers, petits) -Oli -Vinagre de vi blanc -Sal -Pebre negre Elaboració: Netejar bé els bolets, sempr...
-
Ingredients: 350 gr. ametlla crua mòlta 280 gr. sucre 200 gr. de patata (també es pot fer amb moniato) 1 llimona Farina 1 ou Pinyons (100 ...
-
Ingredients - 1 calamar -1 filet de rap (400 gr. aprox) -200 gr. Gambes -10 o 12 musclos o cloïsses -1 ceba -1 tomàquet -1 litre de...
-
Ingredients: 4 calamars d'una mida mitjana 1 ceba gran o 2 de mitjanes 3 grans d'all Vi ranci Sal, OOVE, pebre negre, julivert Ela...
-
ingredients: -2 peus de porc tallats pel mig -uns quants talls de ceps assecats (uns 10/12) -2 tomàquets madurs -6 cebetes petites -...
-
Quan vàrem estar confinats, en Nandu va penjar unes fantàstiques receptes al youtube, i n'he fet alguna. He fet l'ensaladilla russa ...
-
Ingredients: -1 o 2 carbassons(dels llargs) -8 llesques de cansalada fumada -8 llagostins (cru) -1ou -Pa ratllat -oli, sal El...

dimecres, 16 de setembre de 2020
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari