diumenge, 2 de juny del 2024

SUNOMONO (amanida japonesa de cogombre)


Ingredients:


  • 1 Cogombre gran o 2 de mitjans
  • Salsa de soja
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Sèsam blanc i sèsam negre
  • Vinagre de poma ( o d'arròs)
  • Sucre



Elaboració:


Rentem bé el cogombre i el pelem a mitges, deixant unes ratlles de pell.

Amb una mandolina, tallem molt fi el cogombre,  el salem , fent-li una mica de massatge i el deixem reposar uns 10 minuts.
Passat aquest temps, rentar amb aigua freda i ho escorrem bé prement amb les mans.

Preparem la salsa amb 1 cullerada de sucre, 2 de vinagre, un raig d'oli i un bon raig de salsa de soja, barrejant molt bé.

Ho tirem a sobre del cogombre i ho mesclem bé. Escampem una mica de sèsam negre i sèsam blanc per sobre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada