diumenge, 8 de maig de 2022

LLAGOSTINS ARREBOSSANTS AMB "DIP" DE MANGO

 

Ingredients:


  • 16 llagostins (4 x persona)
  • Panko (pa ratllat gruixut /japonès)
  • 1 mango
  • Oli d'oliva, sal, pebre negre, vinagre
  • 1 ou



Elaboració:

Traiem els budells dels llagostins, els pelem i retirem els caps (es poden reservar al congelador per fer algun brou). Els enfilem en un escuradents o broqueta petita.

Per fer el "dip":  Pelem el mango i el tallem a trossos. El posem en el got de la batedora de braç, juntament amb una culleradeta de vinagre blanc, 3 d'oli d'oliva verge i un polsim de pebre i de sal. Ho triturem que quedi ben fi.

Arrebossem els llagostins, amb ou batut i el panko, i ho fregim en una paella amb oli d'oliva. Posem sobre paper de cuina per eliminar excés d'oli.

En un gotet, un bol o un plat, posem un parell de cullerades del dip de mango i uns quants llagostins a sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada