diumenge, 4 de desembre de 2022

CARXOFES FLOR AMB OUS DE GUATLLA

 

Ingredients:


  • 4 carxofes del Prat
  • 4 ous de guatlla
  • sal
  • sal en escates
  • Oli d'oliva 
  • julivert

Elaboració:

Treure les fulles més dures de les carxofes, tallar la cua i escapçar les puntes. Deixar la part central més blanca (els cors)

Posar a bullir amb aigua amb una mica de sal.
Quan estiguin tendres, retirar i posar sobre paper absorbent perquè treguin l'aigua. Deixem refredar i comencem a obrir-les, fulla a fulla fins que ens quedi com una flor.

En una planxa  amb una mica d'oli, les enrossirem una mica. Reservem.

Agafem una paella petita i hi fregim els ous de guatlla.

Emplatem: posem les carxofes amb una mica de sal en escates per sobre, els ous de guatlla ferrats, al costat i espolsem amb una mica de julivert picat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada