Ingredients:
- 4 patates
- 1 ceba
- 3 grans d'all
- 1 pebrot verd italià
- Julivert
- OOVE, sal i pebre negre
(també hi podem posar 1/2 pebrot vermell)
Elaboració:
Pelem les patates i les tallem en rodelles de mig centímetre.
Tallem la ceba en juliana i el pebrot també, en tires curtes. Els alls els pelem i tallem cada gra en 3 o 4 trossos.
En una paella amb força oli, hi tirem tots els ingredients, amb l'oli que no estigui calent, i ho deixem que tot es vagi coent a foc baix, que ens quedi ben confitat. Salpebrar.
Quan les patates ja estiguin toves, pujar el foc per daurar lleugerament, deixant-les uns 10 minuts més.
Escorre l'oli i hi tirem una mica de julivert per sobre.
Ho podrem utilitzar com a primer plat o millor per guarnició de plats de carn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada