diumenge, 30 de juliol del 2023

CIREROLS FARCITS DE BACALLÀ

 

Ingredients:



  • 12 tomàquets cirerols (cherry)
  • 100 gr. de bacallà dessalat
  • 1 gra d'all
  • 1 bitxo de caiena
  • oli d'oliva
  • sal
  • julivert
  • pebre negre
  • llimona



Elaboració :

El dia abans, agafem 50 ml d'oli d'oliva i hi posem a macerar el bitxo de caiena, un gra d'all aixafat i un trosset de pell de llimona.

Piquem el bacallà ben petit (sense pell) i ho posem en un bol.
Hi afegim julivert picat, pebre negre i una mica de l'oli que hem macerat el dia abans. Barregem bé.

Rentem els cirerols i els hi tallem la tapa. Amb una cullereta petita els buidem.
Salem una mica l'interior i els farcim amb la mescla del bacallà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada