Ingredients:
- 1 litre de "Alcohol pour Fruits Caiman" (38º)
- 1 kg. de cireres madures (dures)
- 300 gr. de sucre
- 350 ml. d'aigua mineral
Elaboració:
Rentar bé les cireres i deixar escorre. Treure els pinyols amb un espinyolador (o si no en teniu, amb la punta d'un ganivet).
Les posem en un pot de boca ampla o una damajoana, les cobrim amb l'aiguardent i ho deixem en un lloc fresc a les fosques durant 40 dies.
Un cop passat aquest temps, colem el liquit amb filtres de cafè, perquè ens quedi ben net i brillant, i hi afegim un almivar que haurem fet amb 300 gr. de sucre i 350 ml. d'aigua mineral (deixar bullir suaument fins que es desfaci el sucre i un cop fred l'afegim a l'alcohol).
Embotellar.
(ho podem fer amb qualsevol aiguardent destil·lat de raïm, fruites, cereals, etc..., però jo he utilitzat aquest per no afegir-li sabors, si ens decantem per algun aiguardent anisat no hi posarem l'almivar).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada