dissabte, 10 de juliol del 2021

GELAT DE MANGO

 

Ingredients:


  • 1 mango
  • 125 ml. de nata per muntar
  • El suc de mitja llimona
  • 1 cullerada de mel
  • 50 gr. de sucre morè
  • 1 pessic de sal 

 

 

Elaboració:

Pelar el mango i taller la polpa a trossets. 

Muntar lleugerament  la nata amb el sucre  (sense que es formin becs, ha de quedar mig muntada).

En el got de la batedora de braç, posar el mango, la mel, el suc de llimona i un pessic de sal i triturar-ho molt fi, que quedi un puré.

Posar en un bol el puré, i anar afegint la nata amb moviments envoltants, que ens quedi ben cremós.

Posar la mescla en la geladora i quan acabi, guardar-lo en el congelador.

Servir les boles acompanyades d'una mica de nata muntada i uns quants aranyons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada