Ingredients:
- 500 gr. de lloms de bacallà dessalats al punt
- 3 ous
- 40 gr. de panses sense llavors
- 2 cebes mitjanes o 1 de gran
- 2 tomàquets madurs
- 350 ml. de fumet de peix
- 40 ml. de vi ranci
- OOVE, sal, farina
- Per la picada (1 branca de julivert, 3 grans d'all, una bossa de picada més unes quantes ametlles)
Elaboració:
Escalfem una mica el vi ranci i hi posem les panses en remull.
Coem els ous uns 12 minuts.
En una cassola amb oli, fregim el bacallà enfarinat que ens quedi una mica daurat i el reservem.
En el mateix oli, sofregim la ceba ben picada. Quan ja estigui feta, li afegim els tomàquets ratllats i sense llavors, fins que ho tinguem ben sofregit. Hi afegim el vi ranci (sense les panses) i reduïm uns minuts. A continuació hi tirem el fumet de peix i ho deixem bullir tot junt uns 5 minuts. Passar pel colador xinès.
Retornar la salsa a la cassola i afegir les panses i el bacallà. Coure a foc baix uns 10 minuts.
Fer la picada en el morter que ens quedi ben fina i l'afegim al guisat. Sacsegem la cassola perquè ens quedi tot ben repartit, amb cura de no trencar els trossos de bacallà.
Per últim afegim els ous durs pelats i tallats pel mig i coure uns 5 minuts més i ja podrem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada