Ingredients:
- 700 gr. de carn de vedella per guisar tallada a daus
- 2 pastanagues
- 150 gr. de pèsols (poden ser congelats)
- 2 grans d'all
- 1 ceba
- 150 ml. de vi blanc
- Oli d'oliva verge extra
- farina
- pebre negre, sal, 1 fulla de llor, 1 polsim de farigola seca
- Arròs blanc
Elaboració (en slow cooker)
Salpebrar la vedella i enfarinar-la lleugerament.
En una paella amb una mica d'oli la daurem una mica per segellar-la. Treure i reservar sobre paper absorbent.
En el mateix oli, sofregim la ceba picada petita i els alls pelats i sencers. Quan ja estigui una mica transparent, afegim el vi blanc.
Incorporem els daus de carn i deixem reduir uns 5 minuts.
A continuació afegir les pastanagues pelades i tallades a rodelles i els pèsols i deixar uns 5 minuts més a foc mitjà.
Ho afegim tot a la olla de cocció lenta (jo tinc una crock pot de 5 l.) .
Hi tirem la fulla de llor i un polsim de farigola.
Cuinem entre 5 i 7 h en "baixa".
Tot dependrà de la potència de la nostra olla i del tall de carn que utilitzem. El millor és que comprovem el punt a les 5 h. o 5 h. i mitja. Ha d'estar ben tendra, de manera que hi afegirem temps si encara li falta una mica.
No s'afegeix aigua ni brou, es cou amb el líquid que deixa anar la carn i les verdures i la mica de vi blanc.
Acompanyar amb arròs blanc.
*recepta de Marta Miranda (crockpotting)
Es pot fer tot exactament igual de la manera tradicional, però fer-ho tot en una cassola a foc baix . Primer fem el sofregit amb la ceba picada i una mica de tomàquets, en aquest cas si que afegirem brou de carn o de verdures , i deixarem que es cogui la vedella a foc baix. A mitja cocció hi podem incorporar les verdures (que també poden ser carxofes, patates, xampinyons.....)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada