diumenge, 16 de gener del 2022

MONGETES DEL GANXET AMB CLOÏSSES

 

Ingredients :


  • 500 gr. de mongeta del ganxet cuita
  • 500 gr. de cloïsses
  • 3 grans d'all
  • 1 branca de julivert fresc
  • Oli d'Oliva verge extra
  • 100 ml. de vi blanc


Elaboració:

Piquem ben petit els alls i el julivert.

Tindrem també les mongetes ja cuites, i les cloïsses les posem en remull amb aigua i un grapat de sal durant 1 o 2 hores, per purgar-les. Rentar bé i escorre.

En una paella hi posem oli d'oliva i la meitat de l'all i julivert picat i li donem unes voltes vigilant que no se'ns cremi. A continuació li tirem el vi blanc i les cloïsses .
Quan ja estiguin obertes, incorporem les mongetes i ho sacsegem tot bé, durant uns minuts. 
Abans de retirar del poc, hi escampem la resta d'all i julivert picat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada