Ingredients:
- 1 bloc de pasta de full
- 1 manat d'espàrrecs verds prims
- 200 ml. nata per cuinar
- 2 ous
- 100 gr. formatge emmental ratllat
- 125 gr. de salmó fumat
- Anet sec. pebre negre, OOVE, sal
Elaboració:
Estirem la massa de pasta de full. La tallem en cercles amb un cèrcol o un got. En sortiran 8 unitats.
Agafem un motlle de fer magdalenes i pintem els forats amb un pinzell i una mica d'oli. Hi col·loquem els cercles de pasta de full, que faran com una cassoleta, i els posem al forn a 190º uns 15 minuts. Treure-ho.
Rentem els espàrrecs, només aprofitarem la meitat més tendra (reservem la resta per fer algun altre plat). Els tallem per meitat , els salem una mica i els saltegem en una paella amb un raig d'oli.
En un bol hi posem els ous, la nata i una mica de sal i pebre. Remenar bé .
Afegir el salmó fumat tallat a trossets i els espàrrecs (reservarem les puntes per col·locar a sobre).
Incorporem el formatge ratllat (en reservarem una mica per posar a sobre les quiches) i una mica d'anet, remenant-ho tot molt bé.
Omplim les cassoletes i posem a sobre les puntes dels espàrrecs i un polsim més de formatge i d'anet.
Tornar a posar al forn a 190º uns 20º, deixar refredar i desemmotllar. Servir fred.
(jo ho he fet amb pasta de full sense gluten)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada