diumenge, 23 de gener del 2022

COCA DE CABELL D'ÀNGEL

 

Ingredients:



  • 1 placa rectangular de pasta de full
  • Cabell d'àngel
  • 1 grapat de pinyons
  • sucre
  • 1 ou



Elaboració:

Desplegar la pasta de full sobre el mateix paper en el qual va embolicada.
Tallar-la pel mig, fent-ne 2 parts iguals.

En un paper de forn, hi posem una part i amb el corró l'estirem una mica. Hi posem a sobre unes 5 o 6 cullerades de confitura de cabell d'àngel, repartint bé que quedi uniforme.
Estirem l'altra part de la pasta de full que ens quedi de la mateixa mida, i la posem a sobre de l'altra.

Amb una forquilla, tanquem tot el voltant perquè ens quedi segellada.
També punxem per sobre perquè no se'ns infli quan cogui.

Pintem amb ou batut i hi repartim els pinyons, prement-los suaument amb la mà. Per últim hi tirem sucre per sobre.

Posem al forn que prèviament haurem escalfat a 190º durant uns 20/25 minuts (tot depèn del forn, millor anem controlant que quedi torradeta i no s'ens cremi).

Posar sobre una reixa i deixar refredar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada