Ingredients:
- 1 placa rectangular de pasta de full
- Cabell d'àngel
- 1 grapat de pinyons
- sucre
- 1 ou
Elaboració:
Desplegar la pasta de full sobre el mateix paper en el qual va embolicada.
Tallar-la pel mig, fent-ne 2 parts iguals.
En un paper de forn, hi posem una part i amb el corró l'estirem una mica. Hi posem a sobre unes 5 o 6 cullerades de confitura de cabell d'àngel, repartint bé que quedi uniforme.
Estirem l'altra part de la pasta de full que ens quedi de la mateixa mida, i la posem a sobre de l'altra.
Amb una forquilla, tanquem tot el voltant perquè ens quedi segellada.
També punxem per sobre perquè no se'ns infli quan cogui.
Pintem amb ou batut i hi repartim els pinyons, prement-los suaument amb la mà. Per últim hi tirem sucre per sobre.
Posem al forn que prèviament haurem escalfat a 190º durant uns 20/25 minuts (tot depèn del forn, millor anem controlant que quedi torradeta i no s'ens cremi).
Posar sobre una reixa i deixar refredar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada