diumenge, 23 de gener del 2022

POP A LA PLANXA AMB PARMENTIER DE BONIATO

 

Ingredients: 


  • 3 potes de pop cuit
  • 300 gr. de boniato ja pelat
  • 100 gr. de papata pelada
  • 20 gr. de mantega
  • sal, pebre vermell de La Vera, pebre negre, Oli d'Oliva verge extra



Elaboració:

Tallem la patata i el boniato a daus regulars, i els coguem en una olla (els posem en aigua freda) amb una mica de sal, bullir fins que estiguin cuits (ho comprovem punxant).

Els posem en un bol i hi afegim la mantega i una culleradeta de pebre dolç de la vera, aixafant-ho tot molt bé. Rectificar de sal i hi afegim un polsim de pebre negre. 

En una planxa o paella amb una mica d'oli, marquem les potes del pop.

En una safata hi escampem el parmentier de boniato, i a sobre hi posem les potes de pop (les tallem amb unes tisores), tirant per sobre una mica de sal en escates , pebre vermell i una rajolí d'oli. 
Servir calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada