Ingredients:
- 1 bossa de brots d'enciam (o alguna altra varietat)
- 1 llauna de filets d'anxova en oli
- 15 o 16 raïms (millor sense pinyols)
- Un grapat de pinyons
- 3 figues
- 1 culleradeta de mel
- Oli d'oliva , vinagre de poma
Elaboració:
En un morter aixafem bé 6 filets d'anxova amb l'oli de la llauna. Hi afegim una cullerada de vinagre de poma i oli d'oliva fins a aconseguir una textura de salsa lleugera.
Aboquem la salsa en els enciams i ho barregem molt bé.
Els col·loquem en el centre d'una safata. Al voltant hi posem les figues tallades a rodelles.
En una paella hi posem una cullerada petita de mel i hi afegim els raïms ben nets i els saltem. Quan comencin a agafar color hi tirem els pinyons i un rajolí d'oli, tot remenant.
Apagar el foc i deixar refredar una mica. Quan estan tebis, els posem sobre l'enciam, en el centre i ja podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada