Ingredients:
- 400 ml. de nata líquida per muntar
- 50 ml. de llet
- 40 gr. de sucre
- 120 gr. de torró de xixona
- 3 làmines de gelatina (6 gr.)
- cacau en pols
- fruits vermells (nabius, groselles, gerds, maduixes.....)
Elaboració:
Posem les làmines de la gelatina en remull amb aigua freda.
En el got de la batedora de braç, hi posem la nata líquida, la llet, el sucre i el torró una mica esmicolat.
Ho triturem fins que el torró s'hagi desfet.
Ho posem en un cassó al foc (temperatura mitjana), i retirar quan comenci a bullir (mentrestant, ho anem remenant que no s'enganxi).
Treure del foc i hi afegim la gelatina escorreguda, barrejant bé.
Ho posem en motlles que haurem pintat una mica amb mantega desfeta i quan estigui fred ho posem a la nevera unes hores (millor la nit abans).
-----> Ho he fet amb motlles d'alumini, que després per desemmotllar va millor, ho tallem amb unes tisores i és fàcil, a més que queda amb unes ratlletes a l'entorn que queden maques. Si ho fem amb motlles normals, per desemmotllar millor posem uns segons el motlle en aigua calenta i així baixa bé.
En el moment de servir, hi espolsem una mica de cacau en pols i adornem amb algun fruit vermell.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada