Entrades populars

diumenge, 20 de desembre de 2020

MUSCLOS A LA MARINERA


Ingredients:



-2 kg. musclos
-1 ceba mitjana - 2 grans d'all
-2 tomàquets madurs
-1/2 got vi blanc
-1 fulla llorer
-1 bitxo picant de caiena (o un troç cirereta)
-sal- oli - pebre negre - julivert





Elaboració:


Amb una mica d'oli en  una cassola gran, ofegar la ceba tallada molt petita i l'all laminat,  amb una mica de sal perquè suï.
Quan estigui transparent, afegir el tomàquet sense la grana i ratllat. A continuació afegir el bitxo picant i una fulla de llor. Deixar sofregir tot fins que quedi ben brillant.

A continuació tirar-hi els musclos ben nets , el vi blanc i pebre negre. Remenar bé i tapar, deixant a mig foc perquè es vagin obrint. Anar sacsejant la cassola, i els musclos aniran deixant el seu suc.

Destapar, i quan estiguin ja cuits, escampar-hi una mica de julivert ben picat.



Una variant: afegint cap al final unes cloïsses que haurem obert prèviament en una paella amb una mica d'oli.







Cap comentari:

Publica un comentari