Ingredients:
- 2 kg. musclos
- 1 ceba mitjana
- 2 grans d'all
- 2 tomàquets madurs
- 1/2 got de vi blanc
- 1 fulla llor
- 1 bitxo picant de caiena (o un troç cirereta)
- sal- oli - pebre negre - julivert
Elaboració:
Netejar bé els musclos i obrir-los en una olla. Reservar.
Amb una mica d'oli en una cassola gran, ofegar la ceba tallada molt petita i l'all laminat, amb una mica de sal perquè suï.
Quan estigui transparent, afegir el tomàquet sense la grana i ratllat.
Afegirem el bitxo picant i una fulla de llor. Deixar sofregir tot fins que quedi ben brillant. Incorporar el vi blanc i deixar evaporar uns minuts.
A continuació tirar-hi els musclos amb l'aigua que han deixat anar al coure i hi tirem una mica de pebre negre. Remenar bé i tapar. Deixem que es vagin integrant tots els sabors , destapem i podem tirar-hi una mica de julivert picat abans de servir.
A continuació tirar-hi els musclos amb l'aigua que han deixat anar al coure i hi tirem una mica de pebre negre. Remenar bé i tapar. Deixem que es vagin integrant tots els sabors , destapem i podem tirar-hi una mica de julivert picat abans de servir.
Una variant: afegint cap al final unes cloïsses que haurem obert prèviament en una paella amb una mica d'oli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada