diumenge, 19 de maig del 2024

PORROS AMB VINAGRETA

 

Ingredients:


  • 3 porros 
  • 1/2 tomàquet
  • 1 tros de ceba tendra
  • OOVE, vinagre de poma, sal, pebre negre




Elaboració:

Tallar la part blanca dels porros, i fer-ne 2 trossos de cada un, retirant la primera capa.

En una olla amb aigua i una mica de sal, bullir els porros a foc suau per evitar que se'ns desfacin, fins que punxant veiem que estiguin tendres.

Retirar, escorre i assecar amb paper de cuina. Col·locar en una safata.

Tallar un tros de ceba tendra a la brunesa petita., igualment amb el tomàquet sense pell i sens les llavors. Fer una vinagreta amb oli d'oliva, vinagre de poma, un pèl de sal i un polsim de pebre negre. 

Repartir per sobre dels porros la barreja de la ceba amb el tomàquet i la vinagreta. 

Servir fred.



Hi podem afegir "piparres" picades, olives, cogombrets en vinagre....... i també ho podem fer només amb la ceba.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada