Ingredients:
- 3 porros
- 1/2 tomàquet
- 1 tros de ceba tendra
- OOVE, vinagre de poma, sal, pebre negre
Elaboració:
Tallar la part blanca dels porros, i fer-ne 2 trossos de cada un, retirant la primera capa.
En una olla amb aigua i una mica de sal, bullir els porros a foc suau per evitar que se'ns desfacin, fins que punxant veiem que estiguin tendres.
Retirar, escorre i assecar amb paper de cuina. Col·locar en una safata.
Tallar un tros de ceba tendra a la brunesa petita., igualment amb el tomàquet sense pell i sens les llavors. Fer una vinagreta amb oli d'oliva, vinagre de poma, un pèl de sal i un polsim de pebre negre.
Repartir per sobre dels porros la barreja de la ceba amb el tomàquet i la vinagreta.
Servir fred.
Hi podem afegir "piparres" picades, olives, cogombrets en vinagre....... i també ho podem fer només amb la ceba.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada