Ingredients:
- 400 gr. tonyina
- 1 ceba gran (o 2 de mitjanes)
- 2 grans d'all
- OOVE , sal, pebre negre, vinagre de xerès
- 125 ml. aigua
- 1/2 cullerada petita de pebre vermell dolç
- 1/2 cullerada petita d'orenga sec
- 1 fulla de llor
Elaboració:
Tallar la tonyina a daus i daurar-la lleugerament en una cassola amb oli. Retirar.
En el mateix oli, sofregir els alls tallats a rodelles, i quan estiguin fets, afegir la ceba tallada en juliana fina i la fulla de llor amb una mica de sal , ofegar a foc baix fins que estigui ben tova (20/30 minuts).
Quan estigui, afegir mitja cullerada de vinagre de xerès, remenant bé durant 1 minut.
Afegir el pebre vermell dolç i l'orenga remenant bé, i tirar-hi l'aigua i la tonyina. Deixar evaporar l'aigua, i rectificar de sal.
Només hem de vigilar que no se'ns passi de cocció la tonyina, que llavors ens quedaria massa seca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada