dilluns, 1 de març de 2021

HAMBURGUESES DE PEIX

 

Ingredients:


  • 300gr. de peix net (sense pells ni espines)
  • 1 ou
  • 1 gra d'all
  • julivert
  • pa ratllat
  • OOVE, sal , pebre negre
  • 1 carxofa (o carbassó, espàrrecs.......)



Elaboració:

Tallar (a ganivet) el peix molt petit . Jo he aprofitat retalls que tenia al congelador, de rap, lluç i orada.

Posar en un bol. Afegir 1 ou una mica batut, 1 gra d'all  i una branqueta de julivert, tallat tot molt petit.

Amanir amb sal i pebre negre. Barrejar molt bé amb una forquilla i afegir pa ratllat dins aconseguir una consistència. Fer boles i aplanar-les. Amb aquesta quantitat en surten 4.

Coure en una planxa amb una mica d'oli. Acompanyar amb salsa de tomàquet casolana i alguna verdura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada